Om denne side

Hjemmesiden Lottehvas.dk  er tænkt som bibliotek for  de artikler jeg har skrevet i årenes løb – videnskabelige, formidlende og debatterende.
Jeg benytter mig af en anden hjemmeside www.overgangskvinder.dk når jeg skriver blogindlæg og opdaterer i forbindelse med Bogen om overgangsalderen.

Jeg har inddelt artiklerne her på siden efter de overordnede emner jeg  har skrevet om. Du kan finde dem på forsiden eller her: Overgangsalderen, Narrativ medicin, Medicinsk Etik, Risiko og Medikalisering, Almen Medicin, og diverse indlæg i Sundhedsdebatten i øvrigt.

Under “scientific papers” ligger mine videnskabelige, engelsksprogede artikler som indgår i min disputats “Medicin til raske – en syg ide?”. sammenskrivningen kan læses her.

De andre  artikler, kronikker og klummer, kommer fra en række kilder, som anføres under den enkelte artikel

“Månedsskrift for almen praksis” er de praktiserende lægers efteruddannelsestidsskrift. Her har jeg publiceret en lang række formidlende artikler.

“Ugeskrift for læger”, hvor jeg har publiceret enkelte videnskabelige artikler, men også været fast klummeskribent i perioden 2009-2010

Klummer i Kristelig dagblad, hvor jeg var fast klummeskribent i perioden 2012-2014

Klummer i Dagens medicin, hvor jeg var fast klummeskribent i perioden 1999-2002

Diverse kronikker og debatindlæg, især omkring sundhedsrelaterede emner og medicinsk etik.